Werkdagen voor 23.30 besteld, morgen in huis Discreet bezorgd
Search
Generic filters
Categorie
1
1
622
1
1
75
322
1
1
1
1
1
49
1
1
1
1
1
1
1
7
1
1
1
37
1
1
2
1
1
1
1
1
24
2
1
110
Flexibel
94
41
Gebruikersniveau
206
34
132
Geschikt voor koppels
103
132
103
Kleur
1
2
8
6
6
6
7
36
14
19
8
100
414
Vibratie type
3
2
10
7

BDSM

1–16 van 622 producten


BDSM Speeltjes

Heeft u pit en houdt u van BDSM speeltjes? Het beste aanbod vindt u bij ons. Wij bieden meer dan 1000 bondage speeltjes aan, zodat u uw spannende hobby kunt uitoefenen. BDSM staat voor bondage en discipline, dominantie en submissie, en sadisme en masochisme. Het is dus een breed begrip waar verschillende seksuele voorkeuren onder vallen. Het gaat bij BDSM vaak om het werkelijkheid laten worden van fantasieën en machtsverhoudingen. Uiteraard gebeuren deze spannende activiteiten met wederzijdse instemming, en kunnen veel mensen er enorm van genieten. Maar dan heeft u wél de juiste spullen nodig. Veel bondage artikelen kunnen voor meerdere categorieën van BDSM gebruikt worden. U kunt met één speeltje dus verschillende dingen doen. Dat maakt deze speeltjes uitermate veelzijdig, waardoor de aanschaf ervan zéker loont.

Zeker bij zulke spannende privéartikelen is het belangrijk dat niet iedereen weet wat u precies lekker vindt. Bij Toys4GirlsandBoys.nl nemen wij dit uiterst serieus. BDSM speeltjes bestellen is bij ons heel gemakkelijk en uiterst discreet. Wij verzenden onze artikelen in een doos zonder logos, waarop de afzender niet zichtbaar is. Geen enkele bezorger zal dus weten wat voor spannend artikel u geleverd krijgt! Omdat wij in Nederland 7 dagen per week leveren, wordt uw nieuwe speeltje snel bij u bezorgd. Dan kan die ene bondage-fantasie dus al heel snel werkelijkheid worden…

Soorten BDSM speeltjes

Wie begint met BDSM, weet misschien nog niet precies welk speeltje geschikt voor hem of haar is. Bondage toys kunt u gebruiken om uw partner vast te binden, en te zorgen dat hij of zij niet veel bewegingsruimte meer heeft. U kunt hiermee uw onderdanige partner extra beperken. Denk in deze categorie aan touw, halsbanden, tape of leren riemen. Iemand vastbinden aan het bed kan bijvoorbeeld door een halsband om te doen, en deze vervolgens met een touw vast te knopen aan uw bed. Met verschillende maskers kunt u iemand het zicht ontnemen, zodat diegene niet kan zien wat ze te wachten staat. Spannend! Iemand wiens zicht ontnomen wordt, zet zijn overige zintuigen op scherp. Het resultaat? Een nóg intensievere beleving van het spannende spelletje wat u met deze persoon speelt. Deze categorie speeltjes is daarnaast geschikt voor mensen die eens BDSM willen proberen. Een touw of halsband is nog geen heel heftig artikel, maar kan wel precies de sleutel zijn die de deur naar de bondage-wereld voor u opent. Als u deze vorm van BDSM wel genoeg vindt, zijn er veel verschillende artikelen te krijgen. Wellicht bent u toe aan iets nieuws, zoals een nieuwe halsband. Wie zich beperkt tot de bondage toys heeft een ruime keuze aan topartikelen, zodat u ook op dit niveau van BDSM genoeg nieuwe dingen kunt ontdekken.

Kuisheidsartikelen

Kuisheidsartikelen zijn erop gericht de drager géén orgasme of erectie te laten krijgen. Zowel mannen als vrouwen kunnen in deze categorie terecht, want er zijn producten voor hem én voor haar. Een kuisheidsgordel voor mannen spreekt wellicht het meest tot de verbeelding, maar het doel van deze producten is om de drager niet meer toe te kunnen laten geven aan zijn (of haar) seksuele verlangens. De druk zal zich opbouwen, maar de dominante persoon bepaalt wanneer het speeltje af mag. Door dit steeds verder uit te stellen, zal de persoon wiens verlangens worden beperkt enorme ontlading hebben op het moment dat het speeltje van de dominante persoon mag worden verwijderd. Dit zorgt voor een intense, explosieve seksuele ervaring. Deze categorie, ook wel chasity genoemd, heeft het meeste te maken met macht. De dominante persoon heeft de macht over de onderdanige persoon en bepaalt wanneer deze eindelijk toe mag geven aan zijn verlangens. Naast kuisheidsspeeltjes behoren ook speeltjes die het scrotum van de man pijnigen tot de categorie van chasity. Alles is er op gericht om een dominant spelletje te kunnen spelen…

Handboeien

Een ander speeltje in de dominante hoek zijn handboeien. Hiermee kunt u uw partner niet alleen vastbinden, maar ook domineren. Heeft de onderdanige partner iets fout gedaan? Dan kunt u hem of haar straffen door handboeien om te doen. Dit is ideaal voor als u op een toegankelijke manier wil beginnen met dominantie. Als u al ervaren bent, zijn een setje handboeien een must-have in uw collectie. Behalve handboeien bestaan er ook modellen die aan een bed vastgemaakt kunnen worden. Alles om de dominator de macht te geven over de onderdaan.

Bondage

Naast bondage artikelen, die vooral gericht zijn op vastbinden en dominantie, vallen ook SM artikelen binnen de categorie van BDSM speeltjes. Dit zijn producten als de zweep, waarmee u uw stoute partner kunt straffen, plagen of pijnigen. Dat deze categorie van BDSM populair is, mag geen verrassing heten. Het tot het uiterste drijven van het lichaam, bijvoorbeeld door plagen of pijnigen, zorgt dat het lichaam adrenaline aanmaakt. Ook de productie van het stofje endorfine komt op gang. Tezamen zorgt dit ervoor dat de pijn onderdrukt wordt, maar nog belangrijker, dat degene die gepijnigd wordt een gelukzalig gevoel ervaart. U kunt uw partner pijnigen met een kleine zweep, maar ook met het hete kaarsvet van een brandende kaars. Om het wel veilig te houden zijn er speciale SM kaarsen. Ook tepelklemmen zijn een goede manier om iemand te pijnigen, en kunnen daarnaast ook gebruikt worden bij dominantie. Wie toe is aan wat heftigers kan kiezen voor een pinwheel. Dit is een wieltje met scherpe punten, geschikt om iemand mee te prikken. Een andere optie voor het serieuze geschut is een grote zweep. De heftigere artikelen zijn geschikt om iemand maximaal mee te prikkelen, voor een intense ervaring. Veel SM artikelen zijn van latex of leer en kunnen tegen een stootje.

Kleding

Om goed in uw rol als dominator of onderdaan te komen, is het belangrijk dat uw outfit geschikt is voor uw taak. Fetish kleding is daarom een goede aanvulling op uw BDSM collectie. Een dominante outfit straalt nét even wat meer macht uit en heeft daarnaast een erotische uitstraling. Ideaal om het spannende spelletje wat u met uw partner speelt helemaal af te maken. Latex en leer zijn veelgebruikte materialen, omdat ze precies die strenge en sexy uitstraling hebben. Kleding is er voor mannen en voor vrouwen, of u nu onderdanig of dominant bent.

Toys4Girls&Boys

Om te bepalen welke hete BDSM speeltjes of BDSM accessoires perfect bij u passen, kunt u hier al onze BDSM artikelen bekijken. Bestel snel, en geniet binnenkort al van dit heerlijke, spannende spel…

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Bestel 7 dagen per week
Snelle verzending

Stuur een e-mail
info@toys4girlsandboys.nl

Stel uw vraag direct
via het contactformulier.