Werkdagen voor 23.30 besteld, morgen in huis Discreet bezorgd
Search
Generic filters
Categorie
2
2
57
57
Flexibel
20
1
Gebruikersniveau
37
2
9
Kleur
4
3
4
1
1
17
1
14
1
2
8
7
Vibratie type
2
1

Geisha Balls

1–16 van 57 producten


Vaginale balletjes

Ook vaginale balletjes koopt u natuurlijk bij Toys4GirlsandBoys.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod, zodat u het vaginale balletje vindt dat perfect bij u past. Uw nieuwe seksspeeltje wordt discreet en snel door ons geleverd. Als u bij ons besteld krijgt u dus géén doos met logo’s er op gedrukt. De afzender is onzichtbaar, waardoor al uw bestellingen bij ons discreet blijven. Alleen u weet wat voor spannends er in de doos zit! De bezorger en de nieuwsgierige buren hebben géén idee van het lekkere speeltje dat u besteld heeft. Omdat wij 7 dagen in de week leveren (in Nederland) hoeft u niet lang te wachten op de bezorging en kunt u nog sneller genieten. Bent u benieuwd naar welk vaginale balletje het beste bij u past? Lees dan snel verder.

Soorten balletjes

Zoals bij alle seksspeeltjes zijn er ook bij vaginale balletjes verschillende soorten. Op die manier komt elke vrouw aan haar trekken, en kunt u het balletje kiezen wat uw behoeften kan bevredigen. Een vagina balletje is een balletje dat u kunt inbrengen in uw vagina. Omdat dit product ooit bedacht is door Japanse vrouwen, worden ze ook wel Geisha balletjes genoemd. Er zijn verschillende soorten ballen verkrijgbaar in verschillende formaten. Men noemt het vanwege de herkomst ook wel Chinese ballen, Ben Wa balls of love balls. Dit zijn verschillende benamingen voor hetzelfde product, namelijk vaginale ballen.

Ben Wa balletjes

De vaginale balletjes zijn vaak gemaakt van metaal, maar ze komen in verschillende soorten. Zo bieden wij Ben Wa ballen aan. Dit zijn zilveren, metalen balletjes waarmee u uw bekkenbodem kunt aanspannen en zo de controle kunt leren behouden. De term Ben Wa kan gezien worden als een overkoepelende naam voor alle vaginale balletjes. U brengt de ballen eenvoudig in, eventueel met het gebruik van wat glijmiddel. Vaak gaat het om twee losse ballen. Dit betekent dat u veel druk moet uitoefenen om de balletjes tegen elkaar aan te laten komen. Uiteraard komt dit de stimulans van uw bekken ten goede, en zult u merken dat u met regelmatig trainen sterkere spieren krijgt. Maar Ben Wa balletjes kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor uw seksuele genot.

Magnetische balletjes

Voor beginners bieden wij ook magnetische vaginale balletjes aan. Deze ballen zijn gemakkelijker naar elkaar toe te duwen, omdat ze – zoals de naam al zegt – magnetisch zijn. Als u voor het eerst een Ben Wa balletje wil proberen, maar hier nog niet zo veel ervaring mee heeft, is een magnetische set balletjes de juiste keuze. Uw spieren worden uiteraard al wel getraind, maar u kunt tegelijkertijd nog wennen aan het gevoel van de balletjes in uw vagina. Wanneer u de magnetische ballen onder de knie hebt, kunt u natuurlijk gemakkelijk overstappen naar de gewone vaginale balletjes

Kegelballen

Een speciale categorie vaginale ballen zijn de kegelballen. Dit zijn metalen balletjes met een siliconen omhulsel. Ondanks het siliconen laagje zijn deze ballen zeker niet zacht en beweegbaar, maar wél stevig. Qua formaat zijn kegelballen vaak iets groter dan de typische vaginale bal. Met de kegelbal kunt u heel goed bekkenbodemoefeningen doen, waardoor uw bekken getraind wordt. Dit kan zorgen voor een strakkere vagina, waardoor u nog meer kunt genieten van de seks. Ook na het trainen zorgt een kegelbal voor het nodige genot, want bij het voorspel kan het erg lekker zijn om zo’n balletje te gebruiken. Vaak is het gewicht uitneembaar, waardoor u het eventueel kunt vervangen voor een groter gewicht. Ook draagt dit bij aan het gebruiksgemak, want het gewichtje kunt u eenvoudig schoonmaken door het uit zijn siliconen omhulsel te halen.

Vibrerende balletjes

Uiteraard zijn er ook vibrerende balletjes verkrijgbaar. Dit zijn balletjes die u met een afstandsbediening kunt besturen. De meeste vibrerende balletjes hebben verschillende standen, waarmee u heerlijk kunt genieten. Ondanks dat deze ballen gericht zijn op genot, kunt u wel degelijk uw vaginale spieren trainen. Als de trilfunctie uit staat, fungeren deze ballen namelijk net zoals andere Ben Wa ballen. Hét grote verschil is dat u na de oefeningen de balletjes nog héél even kunt laten zitten, om heerlijk te ontspannen na uw training.

Versterken spieren

Vaginale balletjes zijn dus breed inzetbaar. U kunt ze gebruiken voor seksueel genot, maar ook voor het versterken van de spieren in uw bekken. Als u uw bekkenbodemspieren wil trainen, dient u de balletjes in te brengen. Vervolgens moet u uw bekken bijeen knijpen, en op die manier ervoor zorgen dat de ballen elkaar raken. Als u dit op regelmatige basis doet, zult u merken dat uw spieren snel sterker worden en dat uw vagina strakker wordt. En dat komt het plezier in de slaapkamer dan weer ten goede! Met een sterkere én strakkere vagina kan uw partner nog meer genieten van een vrijpartij. Daarnaast kan een sterke bekkenbodem van pas komen bij een bevalling, omdat de goed getrainde spieren elastischer zijn en beter mee rekken.

Seksueel genot

Voor seksueel genot is een vaginaal balletje ook een goede keuze. Een vibrerend balletje kan een extra stimulans zijn om goed in de stemming te komen. Een echt orgasme kunt u met deze balletjes niet krijgen, maar deze sex balletjes zijn bij voorspel wél heel leuk.

Formaat balletje

Het is uiteraard belangrijk dat u het juiste formaat balletje aanschaft. Het is verstandig om met een groot formaat te beginnen. Dat lijkt wellicht tegenstrijdig, maar een grote bal valt minder snel uit uw vagina. Het is makkelijker om deze ballen tegen elkaar aan te bewegen, omdat u minder hard hoeft aan te spannen voordat er beweging ontstaat. Een kleinere bal is daarom vooral bedoeld voor vrouwen die al ervaring hebben met een Ben Wa balletje. Het ideale formaat voor beginners is 4 centimeter. Wie gevorderd is, kan een paar maten kleiner nemen.

Materiaal balletjes

Als laatste kunt u kiezen uit verschillende materialen. Kegelballetjes zijn vaak van siliconen, terwijl andere balletjes van metaal of zelfs van glas zijn. Glazen balletjes zijn vaak makkelijk te reinigen, terwijl de balletjes met siliconen omhulsel het lastigste zijn. Metalen balletjes zijn relatief makkelijk te reinigen, maar hebben één groot voordeel: deze kunnen verwarmd worden voordat ze ingebracht worden.

Vaginale balletjes kopen?

U merkt dat de keuze reuze is bij vaginale balletjes. Bij Toys4GirlsandBoys.nl hebben we een ruim assortiment, zodat u het balletje kunt kiezen dat u het prettigste lijkt. Bekijk snel ons gehele aanbod!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Bestel 7 dagen per week
Snelle verzending

Stuur een e-mail
info@toys4girlsandboys.nl

Stel uw vraag direct
via het contactformulier.